Va intrebati care este secretul asiaticilor in ceea ce priveste sanatatea si chiar longevitatea vietii?

Raspunsul il veti gasi la Centrul de Medicina Traditionala Chineza “JI SHI” deschis in Galati, str. Basarabiei, nr.111 (in apropierea Parcului Libertatii).

  • Avand originile in China antica si evoluand pe parcursul istoriei intr-o stiinta moderna, Medicina Traditionala Chineza a format un sistem teoretic specific, acumuland o experienta vasta. Terapiile simple si usor de aplicat, produc efecte benefice, neasteptate pentru o multitudine de afectiuni, cu mai putine efecte adverse, facandu-le tot mai apreciate in randurile populatiei din toate partile lumii.
  • Arta Medicinei Traditionale Chineze castiga treptat teritoriu in lume si aduce beneficii intregii omeniri. Terapiile traditionale precum: acupunctura, tui na masaj( masajul terapeutic), presopunctura, reflexologia sau procedurile suplimentare precum: vacuum ventuze, terapia spin magnetica, moxoterapia, gua- sha, sunt folosite pentru a preveni si a trata diferite afectiuni.
  • La “JI SHI” veti fi intimpinat de o echipa de specialisti chinezi gata sa se implice cu profesionasilm in rezolvarea problemelor sanatatii dumneavoastra. De asemenea, ne recomanda si atmosfera placuta si relaxanta, centrul nostru fiind locul ideal unde puteti servi o ceasca de ceai in ambianta muzicii traditionale chineze, ce va imbie sa uitati de griji si de stresul cotidian.

Fiecare tratament si tehnica utilizata in centrul nostru se desfasoara dupa o conduita riguroasa de igiena, permitand tratamente de inalta calitate.
Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare; in acelasi timp ne adaptam eventualelor schimbari din programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util.

Va invitam intr-un mediu placut si destins cu o echipa primitoare si calda care te face sa te simti … ca in China!